Volg ons op:

Over ons

Info Instruments B.V. is Partner in Business van bekende merken in de automotive branche en de geautoriseerde partner voor VDO in Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met A-merken zoals o.a. Continental VDO, MiX Telematics, Pro Connect, digitale tachograafoplossingen en digitale tachograaf analyse software o.a. TisWeb.

Producten en diensten:
Met onze producten en diensten opereren wij voornamelijk in de zakelijke markt. Wij verkopen, repareren en monteren o.a. fleet management systemen, tachografen, alarmsystemen en voertuig volgsystemen. Tevens zijn wij in de transportbranche hét aanspreekpunt voor oplossingen in hard- en software om de wettelijke digitale tachograaf data te handelen. Wij geven hoogwaardige chauffeurstrainingen CCV (Code95 erkend) en management trainingen voor TisWeb, hét archief- en analyse softwarepakket voor de wettelijke digitale tachograafdata. Verder kunnen we transportbedrijven begeleiden naar systeembeheer van het IL&T (ILT). Kortweg betekend dit dat u ( wellicht) geen controle meer krijgt van het ILT op het gebied van de rij en rusttijden wet 

Reparatie:
Op onze reparatie afdeling (RDW erkend), repareren wij alle typen analoge tachografen. Wij hebben een goede naam opgebouwd voor gedegen reparatie van allerhande voertuiginstrumenten uit zowel vrachtauto’s als personenauto’s. Ook behoort de revisie van oldtimer instrumenten “zo goed als nieuw” tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Kwaliteit en kennis:
Info Instruments B.V. is ISO 9001 gecertificeerd en de daardoor gewaarborgde kwaliteit is de basis van ons bestaan. In ons bedrijf hebben wij alle benodigde disciplines paraat. Met kennis van de markt zijn wij in staat met onze eigen commerciële-, technische- en ICT medewerkers u een gedegen oplossing te bieden van A tot Z met één aanspreekpunt. Wij staan garant voor onze geleverde totaaloplossingen.